Wat wij doen

Onze diensten

Glasbewassing

Naast het feit dat een paar schone ramen uw uitzicht flink doen verbeteren, heeft het wassen van uw ramen nog veel meer voordelen.

Zo nemen wij bij Baas Totaalservice altijd standaard uw kozijnen, omlijstingen en deuren mee tijdens het wassen van uw ramen. Dit zorgt ervoor dat het schilderwerk van uw hout veel langer goed blijft en dat uw kunststof kozijnen veel langer mee gaan.

De uitstraling van een bedrijfspand is als het ware het visitekaartje voor het bedrijf. Wanneer een pand glimt en blinkt laat dit altijd een goede indruk achter bij de klant. Het dus voor bedrijven in commercieel opzicht ook verstandig om de ramen regelmatig te laten wassen, zodat mensen fris tegen het pand aankijken.

Wij gebruiken verschillende methodes om ramen te wassen. Naast de welbekende ‘traditionele' manier met een emmer, spons en een wisser, maken wij ook veel gebruik van het ‘tuckerpole’ systeem. Met dit systeem gebruiken wij lange telescoopstelen met borstels waarmee wij op hoogte (tot wel 16 meter) kunnen werken, maar toch veilig met beide benen op de grond staan. Het tuckerpole systeem werkt met ‘osmosewater’ wat door de borstels stroomt. Osmosewater is gedemineraliseerd water, wat wil zeggen dat alle mineralen, metalen, zouten en organische vervuiling eruit gefilterd zijn. Omdat deze puurste vorm van water geen strepen of vlekken achterlaat op de ramen, hoeft dit niet nagedroogd te worden.

Houtwerk- en kunststofreiniging

Voor een eigenaar van een huis of bedrijfspand is het altijd verstandig om al het houtwerk en kunststof goed te onderhouden en schoon te houden. De levensduur van dit materiaal kan hierdoor flink verlengd worden, maar omdat het hout en kunststof op sommige plekken slecht bereikbaar zijn wordt de schoonmaak hiervan vaak achterwege gelaten.

Bij Baas Totaalservice is op dit gebied niets te gek. Door ons mooie ‘tuckerpole’ systeem in combinatie met ladders en de beste reinigingsmiddelen krijgen wij zelfs de moeilijkst bereikbare plekken weer mooi schoon. Denk hierbij aan:

- Dakkapellen
- Windveren
- Boeidelen
- Regenpijpe,
- Dakgoten
- Gevelbeplating

Tevens kunnen wij de kunststof delen van uw woning na het reinigen behandelen met een speciale was. Hierdoor gaat het kunststof weer mooi glimmen, zal het vuil minder snel hechten en zal de levensduur nog meer verlengd worden.

Zonnepanelen reiniging

Om het maximale rendement uit je zonnepanelen te halen, raden wij aan om deze tijdig en periodiek schoon te laten maken. Bij de verkoop van zonnepanelen wordt vaak verteld dat deze ‘zelfreinigend’ zijn en schoon regenen door de beschermlaag die er op is aangebracht. In de praktijk zien wij echter vaak dat er na een tijdje hardnekkige vervuiling en mosvorming ontstaan op de zonnepanelen. Ook vervuiling door vogelpoep kan de bovenste laag van het paneel aantasten. Baas Totaalservice maakt bij de reiniging van zonnepanelen gebruik van ‘osmosewater’. Dit gefilterde water laat geen resten achter en zorgt voor een 100% schoon en streeploos resultaat. Doordat wij werken met telescoop stelen zijn zelfs de slechtst bereikbare zonnepanelen te reinigen door ons.

Wist u dat het reinigen van uw zonnepanelen een extra rendement kan opleveren van 3 tot 5%? Het laten reinigen van uw installatie is dus een investering die altijd uit kan.