Glasbewassing

Bij dagelijkse vervuiling en het gebruik van een woning of pand, kan het onvermijdelijk zijn dat ramen, gevels en andere glasoppervlakken vervuild raken en hun helderheid verliezen. Wilt u schone ramen, zonder hier zelf veel tijd aan kwijt te zijn? Baas Totaalservice kan u hierin volledig ontzorgen. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten zijn wij uw partner in glasbewassing.

Neem contact op

Vuile ramen zijn verleden tijd met glasbewassing

Vuil, stof, regenwater en andere verontreinigingen kunnen zich ophopen op ramen en andere oppervlakken, waardoor ze er dof uit kunnen zien. Daarnaast kan vuil op de ramen ook de levensduur van het glas verminderen door schade te veroorzaken aan het oppervlak. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren door corrosie als gevolg van chemische verontreiniging of door krassen en schade als gevolg van schurende deeltjes.

Het regelmatig laten schoonmaken van de ramen kan niet alleen helpen ze er mooi en schoon uit te laten zien, maar kan ook bijdragen aan een gezonde en productieve leef- of werkomgeving. Onze ervaren medewerkers staan daarom graag voor u klaar. Naast de ramen, reinigen wij ook standaard uw kozijnen, omlijstingen en deuren mee. Dit zorgt ervoor dat het schilderwerk van uw hout veel langer goed blijft en dat ook uw kunststof kozijnen langer meegaan.

De voordelen van glas bewassing

  • Een frisse woning, winkel of bedrijfspand is meer representatief;
  • Met glasbewassing verlengt u de levensduur van uw pand;
  • Schone ramen hebben een positief effect op een mooi lichtinval;
  • Door regelmatig de ramen te wassen, voorkomt u eventuele schimmel aan de binnen- of buitenkant;
  • Het effect van schone ramen is direct zichtbaar!

Hoe gaan we te werk?

We kunnen uw glazen wassen op verschillende manieren. Door middel van de traditionele wijze of door de osmose-methode in te zetten, ook wel het Tuckerpole-systeem genoemd. U leest hier meer over de twee manieren van glasbewassing:

Traditioneel

Hieronder wordt ‘het ladderwerk’ verstaan. Uw ramen worden gewassen met behulp van ladders. Wij nemen bij de glasbewassing standaard ook de kozijnen af. Indien wij hoger moeten wassen dan door de Arbo is voorgeschreven, maken wij gebruik van hoogwerkers. Er wordt middels osmose telescoopbewassing gewassen. Onze glazenwassers zijn vakkundig en beschikken uitsluitend over professioneel materiaal.

Osmosebewassing

Voor osmosebewassing gebruiken wij osmosewater. Dit water is speciaal voor telescopische glas- en gevelbewassing. In normaal water uit de leiding, zitten diverse mineralen en zouten die voor kringen op het oppervlak van de ramen zorgen. Het osmosewater zorgt ervoor dat er geen kringen op de ramen achterblijven wanneer dit is opgedroogd.

Investeer in glasbewassing voor uw bedrijf

De uitstraling van een bedrijfspand is als het ware het visitekaartje voor het bedrijf. Wanneer een pand glimt en blinkt laat dit altijd een goede indruk achter bij de klant. Het dus voor bedrijven in commercieel opzicht ook belangrijk om de ramen regelmatig te laten wassen, zodat (potentiële) klanten fris tegen het pand aankijken. We nemen de opties met u door en geven advies om uw beglazing en kozijnwerk jarenlang in topconditie te houden.

Glasbewassing uitbesteden aan Baas Totaalservice

Besteedt u het wassen van de ramen van uw woning liever uit? Of heeft u een groot (bedrijfs)pand met veel ramen, waardoor het voor u onmogelijk is om de glasbewassing zelf te doen? Als professionele glazenwassers zijn wij gespecialiseerd in het reinigen van ramen op een veilige en efficiënte manier. U profiteert bij Baas Totaalservice van:

  • Uw ramen worden op een vakkundige wijze gereinigd
  • Glasheldere afspraken en een directe communicatie
  • Geen contracten waar u niet meer vanaf komt

Onze ervaren medewerkers beschikken over de juiste materialen en technieken om zelfs de meest lastig bereikbare ramen te kunnen wassen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van glasbewassing voor uw woning of bedrijfspand? Neem dan contact met ons op of vraag meteen een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Offerte aanvragen